Kerstvakantie 2007

Er is wel degelijk hard gewerkt geweest in de kerstvakantie, maar veel foto’s zijn er niet van te zien.

Iemand die in het huis kwam werken heeft in november de stekker uitgetrokken van een boiler. Door de vorst in december (op een bepaald moment zelfs -15°C) zijn er op 5 plaatsen leidingen gesprongen. Het opkuisen en rondbellen om alles te herstellen was behoorlijk arbeidsintensief, maar het levert geen foto’s op die veranderingen tonen.

Wat is er dan wel opbouwends gebeurd ?

  • Er werd verder gewerkt aan de slaapkamer van 1.09. De muren werden waar nodig gevoegd zodat ze in de paasvakantie geschilderd kunnen worden. De elektriciteit werd vernieuwd zodat deze kamer nu ook 2 stopcontacten heeft en het licht bij de 2 inkomdeuren aan en uit kan geschakeld worden. De stalen steunbalk werd afgewreven en in het grijs geschilderd.
  • Lokaal 0.12 (de koksslaapkamer) kreeg een extra isolatie-muur. De deurgaten moesten aangepast worden omdat door te vloeren het gat te klein werd om er een deur in te krijgen. Er werden 4 bedden geplaatst (1 stapel- en 3 enkele bedden). ook hier werd de elektriciteit aangepast en in de paasvakantie wordt de deur geplaatst.
  • In de gang 0.11 werden alle koelkasten en diepvries geplaatst. Zo komt de gang tussen de refter en de keuken vrij om het bestek en ander tafelmateriaal te plaatsen.
  • Op de tweede verdieping werd verder gewerkt aan de ontmanteling van de oude douches. Op deze plaats willen we een extra opslagruimte creëren.