2014

  • Slaapkamer 2.05 is af. Hier kunnen 8 mensen slapen. Door deze kamer helemaal in het blauw te kleuren, krijg je op deze tweede etage echt het gevoel van in de wolken te zitten.
  • Terwijl we bezig waren in de kamer 2.05, werd er een deur geplaatst net naast deze kamer. Zo wordt de nis afgesloten voor groepen. Wij hebben wat stapelruimte meer en de groepen kunnen er geen afval meer achterlaten.
  • In de speelzaal werden er enkele aanpassingen gedaan. Tegen de muur kwam over de hele lengte een sokkel. In de toekomst komt hier een kast om alle banken en tafels die buiten mogen in te plaatsen. Met voor elke bank/tafel een juiste plaats, zullen we dan ook meteen zien of er iets te kort is. De verlichting is volledig vernieuwd. Vroeger kon men met 1 schakelaar alle lichten in 1 maal aansteken of doven. Soms wilden de groepen in een bepaald deel van de zaal licht en elders donker. Toen werden lampen losgedraaid met alle gevolgen van dien. Nu hebben we 3 aparte schakelaars en ook vernieuwde TL-armaturen met elektronische ballasten. Deze 2 vernieuwingen moeten ook het verbruik verlagen.
  • De EHBO-kamer is af. De 2 bedden zijn geplaatst en er is ook plaats voor een bureau om de medische dossiers in orde te brengen. De EHBO-kamer kan door de groep afgesloten worden (zelfde sleutel als de voordeur Laiterie) zodat spelende kinderen niet binnen kunnen.


  • In de gang bij de koelkasten kwam een rek voor het poetsgerief. Zo kunnen de koks gemakkelijk de keuken poetsen en zie je direct als er iets te kort is.