Juni 2019

Net voor de grote vakantie begon, is de timmerman nog langs geweest. De volgende werken werden door hem verwezenlijkt:
  • De deuropening op het podium van 0.02 werd al aangepast en de trap zit nu in 0.03. Maar de deur moest er nog in. Nu is dat in orde.
  • Het leidingslokaal (0.13) wordt volledig vernieuwd. Na de 'strip-werken' begint het opbouwen. Het lokaal kreeg een nieuwe deur, en ook het raam werd vervangen door een deur waardoor de groepen nu makkelijker op het terras kunnen.


  • Het laatste wat de timmerman aanpakte, was een nieuw rolluik steken in 0.02. Het vorige was veel te licht en moest elk jaar hersteld worden. Nu is het een stevig rolluik met een volwaardig lint dat niet door de handen glijdt. Het is ook wel een zwaarder rolluik, kinderen onder de 16 jaar mogen het niet bedienen. De foto is er wel één in opgetrokken toestand, zo veel zie je er wel niet van, maar de vernieuwing is echt wel gebeurd :-)
  • Voor het volgende neem ik er eerst nog even een foto uit de oude doos er bij (mei 2005).
  • Tegen de gevel hangt/bengelt de voedingskabel stroom voor de keuken. Deze komt uit de doucheruimte en gaat naar de frigogang waar de zekeringskast voor de keuken zit. Dit oogt niet mooi en is onveilig (er aan hangen). Toen we het terras legden, voorzagen we reeds een kabel onder de grond. Maar deze moest nog aangesloten geraken. Dat is nu ook gebeurd.
  • Terwijl het weer het toeliet, werd er nog een beetje verder gevoegd aan de kant van de residentie. Enkele rotte planken van de leuning werden ook vervangen.